HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.04.17. 09:50 Greenternet

Songkran Fesztivál 3

   Meg nehany kep a tavalyi oruletrol.Az idei unnep csucspontja meg hatra van es remelem tudok majd nehany  jo kepet kesziteni az idei bulirol bar az iden  kicsit kivontam magam a locsolkodasbol.Ilyenkor a thaiok rendesen elengedik a hajukat.az autok mszinte mindegyike osszekenve hintoporral , a platos  kocsikrol ontik a vizet a motorosok nyakaba de meg a lajtos es a tuzoltokocsi is hasznalja a fecskendojet hogy beteritse az utca nepet.Persze uvolt a zene a barokbol es az autokbol es fogy az alkohol rendesen.Szoval jo a buli.:)

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr6459673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veterán 2007.04.23. 17:31:02

Jelentem, hogy 18.-án délután thai szabadcsapatok nemzetközi őnkéntesek jelentős támogatásával megtámadták a Pattayai arab főhadiszállást(V.C. Hotel), ahol azonban az arabok erők heves ellenállásába ütköztek. A csatarozások egész napnyugtáig tartottak, majd a teljes Walking sztret területére átterjedtek. Ekkor azonban más bekapcsolodtak a helyi indiai erők és kis magyar különítményünk is thai női harcosaink segítségére sietett. Megállapításom szerint valamennyi résztvevő jelentős mennyiségü vizet, de majdnem azonos mennyiségú sört és iszonyatos hatású thai whiskit használt. A harcok reggel öt felé értek véget, majd 19.-én egész nap egész Pattayán kiujultak. Leggyakoribb harci kiáltások: sawatdi-pi-may, vagy heppi-nju-jir. Képeket rakok fel.
Happy thai new year !!! Wet Vet

Tony · http://www.bestofparty.hu 2007.08.12. 02:10:49

A songkran Pattayan vilagszam volt iden! Az orias utcai viztarolokban a platos kocsikrol 50B-ert vettem harcostarsaimmal 1-1 tomb jeget csak, hogy jo legyen :)
Aztan a Singha es a vizi-cso, amit persze betiltottak, de az utcai arusok 100B-ert kinaljak mindenhol.A rendorok meg szivesen begyujtik (maguknak).Par jo kepet csinaltam a Tukcom aruhazban vett vizhatlan tokos fenykepezogeppel (1000B).Mailben tudom kuldeni songkran harcostarsaimnak :)
A vizicsata altalaban este 6 kor veget ert, kiveve amikor az utcamban hazafele hajnali 2kor egy lavor vizet kaptam a negyedik emeletrol...na es...happy songkran!

Greenternet 2007.08.12. 10:05:44

Szia Tony!
Kuld el legyszi a kepeket a pattayaraelsmile@hotmail.com cimre.
A songkran az igazi jo buli.Legalabb egyszer mindenkinek at kell elnie.

Greenternet 2007.08.16. 12:36:26

Most latom hogy rosszul irtam az email cimet.
pattayarealsmile@hotmail.com
elnezest
süti beállítások módosítása