HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.01.13. 05:45 Greenternet

Vadaszmezok. 1. A Beach Rd

 Pattayan mindenhol lehet ismerkedni  es nehany perc alatt kialakulhat a "baratsag". Kis tulzassal azt is mondhatnam,hogy meg a hutoszekrenybol is csajok bujnak elo.Ebben a sorozatban  a kolonzozo helyekrol szeretnek irni  ahol  mas mas szinvonalu lanyok dolgoznak.Azert valasztottam elsonek a Beach Rd-ot mert a legfrekvantaltabb helyen van.Ide mindenki ellatogat  es szinte osszekotokapocskent funkcional a 7-es 8-as soi es a Walking St kozott.Ezen a kepen jobb oldalon lathato a Walking St.A bejarata ott van ahol a homokos part a napernyokkel veget er.A zoldelo Beach Rd kepen lathato vege fele van a 7-es 8-as Soi.A Beach rd egyebkent Nakluatol indul  a delfines korforgalomtol lejovo ut hirtelen elkanyarodik balra es mar lathato is a tenger.

Szep seta vegig menni a parton.Nagy elore lepes ,hogy erre a szezonra osszekalapaltak  a setaloreszt igy mar nem kell homokbuckakat es arkokat kerulgetnunk.Diszburkolatot kapott a jarda ,fuvesitettek, szobrokat allitottak ki.Szoval az utobbi evekhez kepest nagyon szep lett.A Beach road nappal is igen forgalmas es zsufolt.A kozlekedesre nem is erdemes  idod pocsekolni.Delutantol itt hajnalig csucsforgalom van.Nem ertem miert nevezzuk ezt a jelenseget csucsforgalomnak amikor semmi nem mozdul:)A homokos partrol annyit erdemes  tudni ,hogy szinte vegig napernyoerdo boritja a partot.Itt berelhetunk napozoagyat (20 bath) evetunk-ihatunk.

Furodni is lehet ,jetski-t berelni elmenni paraseilingezni.Apropo furdes.Hat mar joideje pattyan vagyok de isten lassa lelkemet en meg egyszer sem furodtem a tengerben itt.A Beach rd kornyeken egy ANTSZ ellenor biztosan felkototte volna mar magat.A homok ahol a napagyak vannak kirakva  enyhen szolva se tiszta.Itt szolnek hogy a homokban is hasznaljuk a papucsot mert mezitlab erhetnek meglepetesek.A parti homokos resz eleg keskeny de apalykor azert nem rossz.Marmint meretre.Szoval a viz sem olyan mint ahogy egy ilyen helytol elvarhatnank.Az igen nepszeru muanyag zacskok uszkalnak a vizben es mivel a csatorna vize is egyenesen a tengerbe megy  erdekes kemiai osszetetele lehet a viznek.Nekem nem jon be.Ha valaki uszkalni akar annak Ko Larn-t ajanlom a kozelben.A kikotobol a hajo 45 perc alatt visz at  es nincs az a zsufoltsag  es a viz is nagyon szep es tiszta.De terjunk vissza a Beach rd -ra.Szerintem itt a legjobb, lemenni inni nehany sort beszelgetni,nezni a tomeget esetleg elmenni jetskizni.Termeszetesen ismerkedni is lehet.Ilyenkor is dolgoznak a lanyok.Fent a setalo reszen szinte 24 oran keresztul talahatunk lanyokat.Azert  a Beach rd kezdtem ezt a sorozatot mert azert valljuk be itt vannak  a legramagyabb csajok.Sokukat be sem engedik a Walking St re.Sok kozottuk az alkoholista es narkos.A kulonbozo betegsegekrol ne is beszeljunk.Olcsobbak mint a legtobb helyen a lanyok de ,kozel sem kapunk normalis szolgaltatast es raadsul a mar emlitett lopas is ezek kozott a lanyok kozott eleg kedvelt foglalatossag.Rengeteg a Lady boy akik eleg eroszakosak errefele.Nappal meg viszonylagos nyugalom van de ejszaga sok errefele a balhe.Zombi feju alakok kinalnak kabitoszert es olyan lanyok is vannak ,hogy szurkosbottal se piszkalnam meg nemhogy meg fizessek is erte.Aki szereti a zsufoltsagot az napkozben is jol erezheti magat.Mondjuk 3 perc nyugalma sincs az embernek mert allandoan kulonbozo arusok zaklatjak hogy vegyel DVD-t,eredeti copy rolexet vagy masziroztass stb.A Beach Rd masik oldalan sorakoznak az aruhazak es a sorbarok.Inkabb ezekrol a helyekrol "vasaroljunk" ne pedig a setalo reszen.Es ha mar a sorbaroknal tartunk a kovetkezo reszben  a sorbarokrol fogok irni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr228153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása