HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.01.11. 06:03 Greenternet

Latomasok

Mint tudjuk Thaifoldon tilos a prostitucio!!!Pattayan hivatalosan is kb 250 ezer (!) lany dolgozik ezek szerint konyvtarakban,zardakban,kulonbozo szeretet otthonokban es ezaltal ozonlik ide a nyugati vilagbol evente nehany millio zarandok legfokeppen a Vatikanbol.Aztan az sem mellekes ,hogy Pattayanak varazsereje van.Itt mindenki megszepul, fiatal lesz, es a helyi lanyok rogton olyan szerelmesek lesznek hogy mar a gondolattol is konnyes lesz a szemem. Errol magunk is meggyozodhetunk ha mondjuk kiulunk a Walking St en egy barba  es nezzuk a hivok kormenetet.Odanezz!A 60 -as eveit taposo fellabu rollerbajnok kezenfogva egy 18 eves szepseggel.Olyan meghato.Vagy ott is.Szep, izmos 120 kilos ex-dokkmunkas aki egyebkent imadja az iparmuveszetet mert az egesz teste kivan festve vallasos fresko utanzatokkal most  terdenallva verset olvas a 38 kilos konyvtaros lanynak.Mar potyognak is a konnyeim,nem birom zokogas nelkul.Inkabb  azon filozok hogy nekem is be kene mennem egy konyvtarba atnyalazni egy negyoldalas borkotetes ifjusagi regenyt.El is indulok a zsufolt utcan de nehez a valasztas.Egy kis sikatorbanban eppen felolvaso estet tartanak.(Nem biztos hogy nem a jogainkrol).Hoppa.Itt meg eppen mutatvanyosokba botlok.Trukkoznek is rendesen a borotvapengevel, meg a colas uveggel.Amott a helyi sportszakkor tart ping-pong bemutatot.Ugyesek nagyon.Csak labdaval csinaljak.Az utca vegen  arvaknak tartanak gyujtest a helyi  tradicionalis harci motorosok kesekkel botokkal.Imadom a folklort.Vagy peldaul az igen sok helyen fellelheto atleta lanyok.Csodasak a rudon,korlaton,felemas talajon...vagy mi?Kicsit tavolabb nagy a tomeg.Alighanem toborzas lehet.Valami Harvard egyetem vagy  mi.Hirtelen kitor a panik.Elfogytak a jelentkezesi lapok. Kicsit kesobb  unneplo  emberekbe botlok. Eppen a Nobel -dij szokasos atadasi ceremoniajarol jottek.Taroltak a helyiek.Matematikai ,fizikai mind az ovek lett.Szep eredmeny ez itt a vilag elso tarsadalomtudomanyi laboratoriumaban ahol mint tudjuk az elmelet a gyakorlattal tokeletesen ervenyesul. A sarkon nehany szep leany  beszelget az inflaciorol ami erosen mozgatja  az itteni muff arakat.Nem messze tolem  a helyi guru akit csak mamasannak neveznek  a rajongoi, eppen eloadast tart a makrogazdasagi tenyezokrol amik befolyasolhatjak a farangokat hogy a lanyokat csak cigiztessek vagy elbol bezavarjak a fagyott kutyalabat a kipufogoba.A nep meg csak ozonlik.Itt ott tancos lanyok.Vagy fiuk?Nem erdekes, a lenyeg ,hogy mindenki boldog.Orom nezni a sugarzo arcokat, a kez a kezben setalo szerelmes parokat.Mert kerem ez SZERELEM am.Nagy betusen ,tisztelettel a szerelem varosaban.SZERELEM AZ UTOLSO FILLERIG.Bocsanat Bath -ig.

Ebreszto.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr427679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2007.01.11. 11:30:54

Saját történetet akarunk, minden részletre kitérően. Persze úgy add elő, mintha egy közeli barátod lenne a főszereplő...
süti beállítások módosítása