HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.01.09. 07:18 Greenternet

Magyar ettermek Pattayan

 Nagyon szeretem a thai eteleket.Egeszsegesek es finomak de neha nagyon jol esne egy igazi magyaros porkolt  vagy gulyas leves.Ezen a probleman segit  ket magyar etterem.Az UNICUM  ha jol tudom mar tobb mint ket eve varja a vendegeket.A pattayan elo magyarok kedvenc talalkozasi helye.A magyar es thai eteleken kivul a legfobb vonzero a nagyon kedves tulajdonos hazaspar akik nelkul valljuk be nem lenne az etteremnek az a jo hangulata amilyen most van.Nagyon csaladias hangulat szokott lenni na nem azert mert kevesen lennenek hanem mert a tenyleg osszeszokott csapat idonkent fergeteges bulikat csap.Kivalo reggelizo hely is es estenkent a forgalmas utca nyuzsgeseben is  "gyonyorkodhetunk"  mikozben etkezunk.Az UNICUM pattaya belvarosaban talalhato a soi Boukhao nevu utcaban.Legegyszerubben ugy lehet megtalalni ,hogy ez az utca parhuzamos a Beach rd-al es a kozelebb levo Second Rd-al.Ha megtalaljuk a Second rd es a Central pattaya rd keresztezodeset ahol a Tops  aruhaz talalhato akkor mar nincs nehez dolgunk.A central pattaya road-on elindulunk a tengerpart fele vezeto uton az ellenkezo iranyba mint a part.Korulbelul 100-150 meterre kell lefordulni jobbra es ujabb 150 meter megtetele utan a bal oldalon megtalaljuk az ettermet.Magyar zaszlo  van kifeszitve es a reklamtablat sem lehet elteveszteni.Talan ez a kep segit az eligazitasban.

Tavaly decembertol egy masik magyar etterem is  latogathatoa BUDAPEST RESTAURANT.Nagyon izleses ,igenyes, szep etterem.Magyar szakacs kesziti a finom magyar eteleket de persze a thai finomsagok is megtalalhatoak az etlapon.Nagyon jo a csapolt sor, es a finom nemzetkozi borok.Tagas legkondicionalt helyseg illetve nagy terasz varja a vendegeket.A BUDAPEST ETTEREM a Jomtien-en talalhato.A belvaros felol erkezve egy eles jobb kanyar utan a jomtien komplex bejarata elott kell lefordulni es  a kis utcaban  korulbelul 70 meterre, jobb oldalon a sarkon talalhato az etterem.A Komplex 2 hatalmas tornyat nem lehet elteveszteni.A mogotte levo utcaban van az ettrem.Fontos hogy  nem menjunk le a beach road ra mert akkor mar elhagytuk  a kis utcat ahol le kell fordulni jobbra. Erdemes mind  a ket etterembe ellatogatni.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr4827210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veterán · http://Karaoke 2007.01.12. 11:04:57

Bangkokban kb 25 évvel ezelött már müködött magyar étterem Nick No1 néven. Ez akkor az egyik legelökelöbb (és legdrágább) hely volt, a tulajdonos egy még a világháború elött odatévedt honfitársunk volt, aki ma már sajnos nem él. Engem egy thai üzleti parnerem invitált oda, de nagyon megkönnyebbült amikor egy olcsóbb thai éttermet választottam.

Greenternet 2007.01.12. 12:42:05

Szia Veteran!
Pattayan is volt regen egy magyar etterem.A walking St bejaratatol nem messze a 2nd rd fele.
Udv

Gruber 2007.08.15. 00:28:53

Bangkok magyar etterenm: Igy igaz volt itt egy magyar etterem, de gyenge volt. Semmi magyar jellege nem volt. En itt ettem 78-ban elöször es utoljara. De szerintem nem is volt olyan nagyon draga , de jo sem.

Gruber 2007.08.15. 00:34:30

Hallo ! Tènyleg volt Pattayan egy magyar ètterem a 70-es èvek vègèn egèsz 85 körülig. A tulajdonos egy 56-os magyar volt ès John Hungarian Inn volt az ètterem. A IX Kerületböl a Mester utcàbòl szàrmazott el ès egy halàli fazon volt. Itt ettem halàszlèt tengeri halbòl, csùszàt bölenyturobol ès palacsintàt epp bölènyturobol ja ès csalamàdèt is miböl nem tudom. Mèg a mai napig örzöm a szàmlàt ès ha tudom valahogy be is scannelnèm mert szerintem museàlis jellegü. Egyèbkènt az ètterem a mai Walking street elötti utcàban volt ès a tulaj hochseefishinget is szervezett. Nagyon jo volt !!!

Greenternet 2007.08.15. 12:33:37

Kedves Gruber!
Nagyon koszonom hogy jelentkezett es nagyon orulnek regi kepeknek szamlaknak stb.Ha gondolja keszithetek nehany fotot arrol a helyrol ahol az etterem allt mert valaki megmutatta nekem.Most igyekszem egy kb 20 evvel ezelotti filmet szerezni a regi pattayarol.Tisztelettel
Greenternet
süti beállítások módosítása