HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2006.12.25. 16:11 Greenternet

Hurra!!! Nyaralunk

 

 Sokan,sokfelekeppen keszulnek Thaifoldi utazasra.Van aki csaladostul  szeretne nyaralgatni.Na peldaul nekik nem igazan ajanlom a Pattayat.Foleg ha gyerek van ,az tanulhat sok mindent amit nem kene.Nekik Thaifold mas ,csodalatos reszei kinalnak lehetosegeket.Pattayara inkabb  a bulizni akaro foleg ferfiak erkeznek.Vannak akik csak nehany napra vagy hetre de nagyon sokan visszajaro vendegek.Elobb utobb mindenki az lesz:)Es itt vannak meg azok akik huzamosabb idod toltenek el pattyan.Ok azok akik mondjuk az europai tel elol menekulnek ide.Aztan vannak akik mas miatt is ide menekulnek.Es persze itt vannak akik itt akarjak eltolteni nyugdijas eveiket ,vagy csak egy kicsit ismet megfiatalodni.Aki bulizni,csajozni,szorakozni ,inni,jokat enni szoval halmozni akarja az elvezeteket annak Pattaya szinte paradicsom.Tobb szaz go-go bar ,sorbar,disco, masszazs szalon,szauna stb kinal szorakozasi lehetoseget.Es a lanyok szama sem mellekes.Mint a bevezetoben emlitettem  hivatalosan is 250 ezer holgyet tartanak szamon akik nem eppen szabas-varassal keresik kenyeruket.Nehany egyebb latnivalotol mint peldaul a botanikus kert mas erdekeset nem igen tudok.Vagy legalabb is ezert biztosan nem repulnek ide europabol.A kozeli szigetek vagy del thaifold csodas reszei mar mas lapra tartoznak.De Pattayanak se a tengerpartja se maga a a varos sem egy igazi vonzero.Ide az emberek tobbsege a lanyok miatt jon.Ez mondjuk meg is latszik a farangok es persze a thaiok osszetetelen is.

Erdekes szorakozast szokott nyujtani amikor  a Walking streeten (kesobb lesz meg szo errol az utcarol) egy sorbarba beulve es jo kis helyi soroket iszogatva nezegetjuk az utca nepet.Erdekes nezni  az osszetetelt.Vajon milyen fajta turistak vannak jelen?Itt vannak ugye a mindenhol fellelheto japanok akik meg egymas fenykepezogepet is lefenykepezik.Aztan rentgeteg koreai es kinai.Meglepoen sok az orosz.Hofeher bor  es nagy szatyrok jellemzik.Ejjel kettokor is igy vonul vegig a setalo utcan mintha soha tobbe nem nyitna ki a bolt.Jon a nagyhasu nemet is Chang feliratu 100 bathos trikojaban.Mar o se szomjas.Aztan itt vannak az angolok.A tobbsegen nagyitoval kell keresni olyan helyet a boren ahol nincs tetovalas.Az itteni magatartasuk alapjan felvetodik a kerdes vajon ki dolgozik most eppen a Liverpooli dokkokban ha mindenki itt van?Erdekes megfigyelni ,hogy szinte ordit az emberekrol ,hogy ki az aki nemreg erkezett es mondjuk eloszor van itt es ki az aki mar regota itt el.Aki eloszor van itt az meg ad magara es az etikettre.Ezt a csajok rogton kiszurjak.ezek a legjobb kuncsaftok.Nem tud meg semmit,minden uj neki.De errol majd kesobb.Szoval ez a tipus szepen feloltozve setalgat mosolyogva  fogadja a gratulaciokat  a barokba beinvitalo lanyoktol.Az igazi "Sexy man".Ennek van egy masik valtozata is.Papucs,bermuda also es felso lehetoleg ugyanolyan szep hawaii palmafas mintazattal a legrikitobb szinekbol.Ehez parosul a fenykepezogep,nagykarimas "Amazing Thailand"feliratu kalap.De lathato itt olasz szepfiu bekolnizve de piszkosul.

Aztan jol megkulonboztetheto a mar itt elo farang is.Papucsban rovidnadragban setalgat mit sem torodve  a neki kiabalo csajoknak.O mar nem olyan kapos mert a csajok mar tudjak ,hogy ot mar nehezebb megmalmozni.Oket mar inkabb csak a piazas erdekli.A nagy kulonbseg a ket kategoria kozott hogy  a discoban vagy go-go barban mar o valaszt es nem a csaj.A discok es a barok vilagarol meg nehanyszor lesz itt szo,mert a tema szinte kifogyhatatlan.Nem egyszeru gyomorforgato latvany az sem amikor 70 eves pali kezenfogva setalgat a 17 eves thai kislannyal.Ilyen  emberektol is hemzseg pattya.Valogathatnak a nagyletszamu ladyboy koloniabol is.De menjunk tovabb.Nezzuk a thaiokat.Pattayara nem a felsokorokbol erkezo turistak erkeznek az biztos de, hogy a thaioknak sem itt osztogatjak a legtobb mernoki diplomat arra is merget veszek..Sokszor hallom ,hogy pattaya egy nagy kupleraj es mint ilyen a bunozesrol is hires.Ez igy igaz  de errol majd kesobb.A lanyok, a zsebesek,a kabitosok elsosorban eszakrol a szegenyebb falvakbol ,varosokbol erkeznek egy jobb elet remenyeben.Itt minden a turizmusrol szol,tehat a turistakbol el.Ezt a thaiok meg nem tudjak.Mindenki foz,vagy szallast ad.A masik fele  alkoholt vagy csajokat.A thaiok kulturajarol es tarsadalmarol boven fogok meg irni.

Szoval erdekes egy kevereke el itt a thaioknak es a farangoknak.Mellekesen azt hallottam ,hogy a nemetek vannak itt a legtobben es utanna az angolok.Nem gondoltam volna de biztosan igy van.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr3024314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása