HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2006.12.23. 08:39 Greenternet

Az elso elmenyek

  Amikor otthon  gondosan  megtervezunk egy utazast  akkor atbongesszuk az utazasi irodak ajanlatait ,utifilmeket nezunk, internetes oldalakon szrofozgetunk es persze ismerosok ,baratok beszamoloit hallgatjuk akik mar jartak  Thaifoldon.Ezek a beszamolok tobbnyire igen szep kepet festenek thaifoldrol.Gyonyoru tengerpart,csodalatos szigetek,finom etelek,allando meleg stb stb.Ezek tobbsege igaz is hiszen a vilagon egyedulallo termeszeti szepsegek vannak Thaifoldon.Eleg csak a deli szigeteket megemliteni.A Krabi vagy Phuket tersegeben talalhato buvarhelyeket vagy az eszakon talalhato hegyeket egyszeruen nem lehet kihagyni.Akik csaladostol vagy tenyleg csak egy kis pihenesre vagynak azoknak ezeket a helyeket nyugodtan ajanlhatjuk.Bangkokban is van latnivalo boven de en nehany napnal tobbet nem igazan fecserelnek  ra.

De mi a helyzet Pattayaval?Hat Pattayarol sok minden nem talalunk a prospektusokban ha csak azt nem hogy ,pezsgo ejszakai elet jellemzi.Errol van szo.A lanyok, a ladyboyok, es a himringyok vilaga.Van itt persze mas latnivalo is ezek kozul talan a botanikus kert az ami emlitesre melto es erdemes megnezni.Ezekre a latnivalokra majd kesobb reszletesebben is kiterek.

 

A tengerpart viszont egyaltalan nem melto egy ilyen meretu es hiru  udulovaroshoz.A part homokos resze nagyon keskeny ami meg nem is lenn baj de rendkivul koszos es szemetes.Elhanyagoljak a thaiok.

 

A parton dolgozo napozoagyakat kiado "vallakozok" mit sem torodnek a sok szemettel (kiralyi tisztelet a kiveteleknek)amiben estere mar terdig jarni.Van a parton minden.Doglott macska felig a vizben,szebb napokat megelt labbeli,sorosuvegek stb.Az elore eltervezett mezitlabas kocogasokat a homokban felejtsuk is el rogton hacsak nem acelbetetes munkavedelmi bakkancsban akarjuk futni a kilometereket.En inkabb  egy jobb vegyvedelmi ruhat  tartanak elfogadhatonak.A patokon henyelo koborkutyak szama  sem elenyeszo.Hemzsegnek a varosban nem kis veszelyt jelentve a motorosokra.Es ezek a kutyusok sem szegyenlik ha a parti homokba kell lerakni nehany csapdat.Szemelyszerint  en pattayan meg nem voltam a vizben furdozgetni.Ha valaki ilyen iranyu elfoglaltsagot akar akkor a kozeli KoLarn szigetre kell atmennie ahol mar tenyleg szep homokos es viszonylag tiszta viz varja.Ide 20 bath aron lehet eljutni hajoval  a kikotobol kb 45 perc alatt vagy megegyezes szerint Speedboattal (ahh)gyorsabban.De ha mar a kozeli szigeteknel tartunk akkor  emlitesre melto a Koh Samet vagy a Koh Chang.A pihenesre vagy csaladostul nyaraloknak biztosan ezt a helyet ajanlanam de azok is eloszretettel latogatjak a fent emlitett szigeteket akik mar huzamosabb ideje elnek Pattayan.

 Szoval Pattaya inkabb a bulizas a csajozas varosa mintsem a kellemes kikapcsolodas es pihenes  udolovarosa.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr2024021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása