HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2008.04.28. 09:52 Greenternet

Búcsú (?)

   Sokaig nem irtam es  ha vannak akkor a huseges olvasoimnak tartozom annyival , hogy elarulom ,hogy egy honappal ezelott eljottem Pattayarol es mashol elek. Ez persze nem jelenti azt ,hogy  tobbe ne utaznek thaifoldre de mar nem naprakeszek az infoim mint amikor ott eltem. Ha esetleg valakit meg erdekel akkor  az erzeseimrol , megfigyeleseimrol, emlekeimrol meg irhatok neha - neha  foleg ugy ,hogy most mint mar "kivulallo" lathatom az elmult nehany ev torteneseit. Remelem sikerult  kicsit jobban megismertetni ezt a nem mindennapi varost  es nem csak turistaszemmel.Koszonom mindenkinek aki hozzaszolasaival segitett es azoknak is koszonom a latogatasat akik csak olvastak a blogomat. Remelem senkinek nem vettem el a kedvet a thaifoldi utazastol csak esetleg  korultekintobben fognak eljarni nehany dologban.

Koszonom.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr2444987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edepapa 2008.04.28. 14:49:38

Szia Pisti!
Összejött amire vártál eddig?
Remélem még összefutunk valahol a nagyvilágban!!
Sok sikert! :)

krinya 2008.05.04. 23:52:43

Szia Fradista Pisti!
Remelem jol vagy es orommel ertesultem,hogy vegre a Te orszagodban vagy amire olyan regen vartal.Nagyon sok jot kivanok!
Sok sikert !!!
Ja sajnos kikapott a fardi a kecskemettol,Ezt nem tudtam kihagyni.
Puszi Krinya Angliabol!

cheetah 2008.05.11. 08:07:29

Szia!

En hihetetlenul elveztem a beszamolokat!
Tervbe is vettem h valamikor kilatogatok es koszonhetoen Neked, remelem csak pozitiv elmenyekkel terek vissza!
En buzditanalak h folytasd, vagy ha esetleg uj blobga kezdesz, akkor ird meg, azt is szivesen olvasom majd :)

Udv!

Krisztián 2008.06.14. 21:42:02

Ciao!

Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem azért még egyszer összefutunk a nagyvilágban, esetleg pont Pattayán:):):)

Üdvözlettel: Krisz
süti beállítások módosítása