HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.08.30. 13:24 Greenternet

ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!

 Uj Thaifold Forum indult ahol szeretettel varnak mindenkit aki szeretne hozzaszolni vagy csak olvasgatni Thaifoldi informaciokat, torteneteket. Regisztracio utan temanyitasi lehetoseg. A kulonbozo utazasi forumokon megszokott modon de  csak Thaifoldrol, kotetlen temakban, magyar nyelven.

 

Elerhetoseg a linkek kozott vagy a

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=greenternet

  cimen.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr79152911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak otthon 2012.02.19. 02:58:08

előszőr 1995-ben jártunk Thaiföldön turista csoporttal...azóta most vagyunk hetedszer,de magánúton.Óriásit változott Pattaya és a thaiok!Mindenhol leakarják nyúlni a turistát...a boltban az 500 bathból csak 100-ig adnak vissza nagy mosollyal...miután reklamál az ember,ránk se néznek de visszaadja a többit is.Ez csak egy dolog...viszont ami 2x történt meg eddig velünk...azt az ellenségemnek sem kívánom!Apartmanban lakunk a Jomtien Beachon és este felé gyalog nem járnak sokan...de délután 6-kor sokan..mégis megtörtént,hogy a férjem válláról a vadonatúj polóját motorosok letépték!aztán mint a villám tovább húztak!Nagyon meleg volt és nem a kezében tartotta csak a vállára vetette..--ilyet azóta sem mer!Tegnap este 9-kor jöttünk a szállásra és megint két fiatal srác űlt a motoron--azóta figyeljük ,hogy ki űl rajta..hátulról jöttek...kisvártatva szemből...akkor néztem jobban,de semmit nem csináltak-majd párperc múlva hátulról hirtelen mellettünk termett a motorral és a férjem aranyláncát tépte le a nyakából--hál istennek sikertelenűl!-mert rögtön ő is odakapott-elszakadt a lánc-de meg van!Miután beértünk a szállásra ami 1 percre volt az incidensttől-az ottani őrnek meséltük--én közben néztem hogy visszajönnek-e?--hát volt pofájuk visszajönni,de az őr és a férjem kiállt az útra ezek meg gyorsan megfordúltak és elhúztak!A Túrista rendőrségnek jelentette az őr--de szerintem soha nem kapják el--Hát ennyit pattayáról--ha valaki ide akar jönni a környezetemből-lebeszélem.Még 10 napot vagyunk itt-de számolom és alig várom hogy HAZA-érjek!mindenki vigyázzon a motoros nyikhajoktól...elszaporodtak nagyon!

go diamond 2013.01.29. 12:29:31

@csak otthon: ez nem pattayai anomália, mindenhol megtortenik!! akar bp en is !

csak otthon 2013.01.29. 14:46:35

@go diamond: Kedves go diamond:-)Lehet,hogy Pesten is vannak ilyen dolgok..sőt bizti,de mivel tavaly ott töltöttem 2 hónapot és sikerűlt elvenni a kedvem a pattayaiaknak--azért írtam és hogy mások figyeljenek a motorosokra.Én sajnos nem voltam felkészűlve rá.

go diamond 2013.01.29. 15:20:27

ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szokott!
süti beállítások módosítása