HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.08.17. 06:31 Greenternet

Tippek és Trükkök 3.

   Az olyan tortenetekre  amikor  arrol van szo, hogy egy barlany lehuz egy kulfoldit  sokan azt szoktak mondani, hogy nem a barbol kell ismerkedni hanem olyan lanyt kell keresni akinek rendes munkaja van mondjuk egy bevasarlokozpontban vagy etteremben stb. A legtobb esetben aztan kiderul , hogy az egvilagon semmi kulonbseg nincsen de ez csak kesobb valik vilagossa amikor mar tul keso. Egy ilyen peldat talaltam az egyik helyi ujsagban es gyorsan hozzatennem hogy az eset nem egyedi. Sot,tipikus.

 Fohosunk  kurulbelul 2 eve elt mar Pattayan es szep lassan az ido mulasaval rajott ,hogy ha normalis kapcsolatot akar akkor azt nem a go-go barokban kell keresni. Sok csalodas erte ez alatt az ido alatt  de talan a legjobb az volt az egeszben ,hogy tapasztalatot gyujtott. A baratai mondtak neki ,hogy inkabb olyan lanyt keressen aki  rendes munkahelyen dolgozik  nem pedig barban. Egy ejjel-nappali elelmiszerboltban megtalalta elete parjat. Randizgatasok, egyutt eltoltott hetvegek  utan  emberunk kivette a munkabol a leanyt es elmentek nyaralni. Ezek voltak a mezeshetek es  igy utolag erre az idoszakra gondol vissza  fohosunk a legszivesebben. Ezalatt az ido alatt nem is sejtette ,hogy ez az egesz egy szep nagy terv resze. A fomusor azzal kezdodott , hogy a kislanynak olyan fantasztikus otlete  tamadt ,hogy miert ne nyitnanak egy ettermet es uzemeltetnek kozosen es elhetnenek egyutt boldogan. Ha nem itt tortenne ez az eset  akkor ez valoban fantasztikus otlet lenne. Sajnos  emberunk nem volt annyira tapasztalt ,hogy lassa  ,hogy pattayan hogyan es mikent uzemelnek a sorbarok  es sok etterem is. Azt  hogy a szinvfalak mogott hogyan kerultek thai kezbe.A kislany meg azt is hozzatette ,hogy o bizony tud meg szakacsot is az o varosabol aki meg a farang kajat is megcsinalja es eppen most veszitette el az allasat eszakon. Jol hangzott a dolog. Irany a bank (a thai lanyoknak ez a templom vagy szentely mert mindig itt latom oket hosszu tomott sorokban es tobbnyire nagyon boldog mosolyyal a kepukon) aztan a papirok elintezese ami leegyszerusitve annyit jelent ,hogy a lany nevere keszulnek a cegpapirok a berleti szerzodes stb. Ez megint egy oriasi hiba volt a sractol de ez megint csak a rutin hianya  vagy pedig a szerelem vaksaga. Az uzlethely megvolt, a szakacs megerkezett. A lany persze mint igen fontos uzletasszony  nem jarhat csak ugy gyalog. Bejelentette az igenyet egy kismotorra.No problem.Irany az ATM majd a motorszalon. Vegre megnyilt az etterem. Harom nap mulva jott a szornyu csapas. Elloptak az uj motort es a lany sirva panaszolta ,hogy  rendorsegi feljelentest tett de sajnos  nem volt ideje a biztositast elintezni igy ha nem talaljak meg a motort akkor  annak annyi. Irany az ATM,penz ki,uj motor.Beindulhatott a bolt mert a kislany mostmar mint uzletvezeto asszony nem birta a nyomast  es javasolta ,hogy vegyenek fel meg egy felszolgalolanyt maga melle. Persze o eppen tud egyet. Teltek multak a hetek es elerkezett a hovege.A havi elszamolas ideje.Itt kell megjegyeznem ,hogy  ez megint egy oriasi hiba volt.Thaiokra penzt bizni?Nagy varazslok lehetnek mert ha adsz neki penzt az azonnal eltunik es mivel olyan eros a varazslat errefele  a penz soha nem kerul elo tobbe.Veszelyes mutatvany az biztos. Szoval az elszamolas ideje es egyben a havi berek kifizetese. Az asztalnal ul a cegvezetoasszony szembe vele a mi emberunk oldalt all a ket alkalmazott.Parbeszed:

-Na akkor nezzuk a havi  kiadasokat es beveteleket, nezzuk mennyi pez maradt. szol az emberunk

-No heb. (jelentese No have-nincsen;a szerk.) -feleli  a kiscsaj

-Hogyhogy nincsen? Hol az egesz havi bevetel?

-A mamanal

-A mamanal? Elkuldted a penzt az anyadnak?Miert?

-Mama akarta

-Dehat ki kell fizetnem az alkalmazottakat,itt allnak.

-No problem.

-Hogyhogy no problem?

-ATM. Menj az automatahoz!

Ezutan a megindito beszelgetes utan a szakacs meg adott egy nagyon jo tanacsot.-Ha akarod a penzt menj fel a mamahoz.

 Fohosunk agyat elontotte a szar elhiharzott a condoba amiben kozosen laktak  es amit persze o berelt es fizetett. (itt jegyeznem meg ,hogy itt viszont oriasi szerencseje volt ,hogy mondjuk nem vett egy lakast vagy hazat a csaj nevere).Osszepakolta a cuccait es elkoltozott. Itt ert veget ez a csodalatos kapcsolat de a tortenet  csak akkor ert veget a szamara amikor nehany hettel kosobb kiderult nehany apro turpissag.Itt van eloszor is a  motor amit  elloptak.Az igazsag az ,hogy a lany 3 nappal kesobb visszavitte a motort a szalonba ahol vettek es az eredeti ar 80%-aert  eladta a kereskedonek 40 kilometerrel az oraban. Jol jon egy kis keszpenz.Amugy is kell a mamanak eloleg. Aztan rajott ,hogy a szemelyzet se stimmelt az etteremben. A szakacs aki eppen elveszitette eszakon az allasat tortenetesen  a fohosunk szerelmenek a ferje volt. De ,hogy csaladban maradjon a buli az ujonnan felvett felszolgalo lany  a szakacs novere volt.

Emberunk gondolom ezekutan leult es megvonta  az egyenleget. Bukott egy motort,vagyis inkabb kettot. Bukott egy teljesen felszerelt ettermet.A lanynak lett egy jol meno etterme egy motorja, a masiknak az ara,egy havi bevetel es a fizetesek is a csaladban maradtak.Ami talan a legborzasztobb lehetett az emberunknek az az ,hogy elveszitette a szerelmet. Szerintem meg ez az egyetlen pozitivum ebben a tortenetben.Igaz nem volt olcso.Szoval sok esetben teljesen mindegy hogy az illeto holgy go-go baros  vagy konyvtaros esetleg hitterito. A go-go barban legalabb tudjuk mit vasarolunk.

 

15 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr50142078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrlampshade 2007.08.17. 09:01:39

Aki Thaifoldon pont Pattayan kot ki, ott lehuz ket evet, es ott talalja meg "elete szerelmet", az nem lehet valami sikeres ember...

mrlampshade 2007.08.17. 09:05:46

mellesleg en voltam az elso?
Akkor egy bonusz tanacs: Thaifoldnek azoknak a pontjain lehet ertelmes lanyokkal talalkozni, melyek nem szerepelnek a lonely planetben.
Pattayara meg csak fogalmatlanok teszik be a labukat...

kekecke 2007.08.19. 12:34:22

Valami nem áll össze nekem. Addig ok., hogy akadnak ilyen barmok, de hogy ez tipikus sztori lenne, az fura. Problémáim:
- egy egyszerű bolti alkalmazott hogyan tud egy ilyet ilyen profi módon lejátszani (nyilván mindenféle praktikákkal hülyítette az embert), ha meg letud, miért boltban dolgozik és nem bárban sokkal jobb pénzért
- aki 2 éve ott él, hogy dőlhet be ilyennek. Mondjuk az eleve hendikep, hogy ott él 2 évig, nincs jobb dolga.
Nem arról van szó, hogy a "haverjai" is benne voltak? Egy kurvával összefogtak, kamuból beállt pár napra boltba dolgozni, odavezették a tagot. Sok infót is átadhattak a csajnak az ismerősről, aki így jobban ismerte a gyenge pontjait. Mondjuk ettől még nagy baleknak is kell lenni ekkora szopáshoz, de ilyen módszerekkel nem nehéz bárkit megszivatni legalább apróbb dolgokban. Én csak így tudom tömegesen elképzelni ezeket a dolgokat.

Greenternet 2007.08.19. 20:13:29

Ezt most nem ugy kell erteni hogy mindent embert aki hosszutavon van itt azt igy fogjak lehuzni hanem inkabb ugy hogy nagyon sok thai csaj hasonlo modon szerezte a barjat vagy az ettermet vagy a szepsegszalonjat.Itt ezek a farangok szerelembe esnek mert valoszinuleg otthon nincs eselyuk hasonlo lanyt kapni.Es ezt a csajok nagyon jol tudjak kiszimatolni es kezdodhet is a jatek. Nagyon jol erzik ezt a dolgot es hihetetlenul jol is csinaljak.

kekecke 2007.08.19. 21:31:43

Mennyiben fájhatott ez neki anyagilag? 5-10 ezer euro?

Greenternet 2007.08.20. 04:46:48

Hat pontos osszeget nem tudok de szerintem minimum 500 ezer baht lehetett. Berleti jog, berleti dij, berendezesek, motor stb.Egy etterem ynitasahoz legalabb ennyi kell, persze helyfuggo a dolog.

teisfiambluetooth 2007.08.24. 19:45:11

Na ugye! Ahelyett, hogy továbbra is járt volna békésen szopatni a bárokba, hősünk többre, komolyabbra vágyott és végül ő volt az aki szopott. :D
Csórikám...
Amúgy nekem is az az érzésem, hogy ez egy igen jól kitervelt akció volt és a főhős "barátai" is benne voltak könyékig. Azt pedig tudjuk, akinek ilyen barátai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségekre...

Esthajnal 2007.08.27. 08:45:43

Nekem úgy tűnik, hogy Thaiföldön a pasik többsége a farka után megy és elfelejt gondolkodni.

Nekem is vannak üzleti terveim vendéglátással kapcsolatban, de inkább délre megyek. Egy nőt vajon milyen veszélyek fenyegetnek? Engem tuti nem fog behülyíteni egy kis prosti.

layka 2007.08.27. 21:00:05

Engem is érdekelne a boldogulás, veszélyek stb.. témakör női szemszögből :)

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.10.03. 19:09:57

mennyi a baht szorzója?
Én mindig azt mondtam,aki ennyi évesen be tud hülyiteni egy csaj,meg is érdemli...aki hülyen haljon meg...az ilyen embereknek még sosem volt barátnőjük,nem tudják,milyenek a pénzéhes szajhák. Az a férfi,aki a farka után megy csak,szintén meg érdemli,egy percig sem tudom sajálni.
Szerintem is a vidéki városokban nagyobb eséllyel talál igazi tradicionális thai lányt. De ez szerintem igaz a többi ázsiai országra is.
" go-go barban legalabb tudjuk mit vasarolunk." teljesen egyetértek :)))
kekecke:ne legyél ennyire érthetetlen,MO-on szerinted minden lehúzos csaj kurva vagy gogo táncos?Itt is ugyanúgy megtalálhatók ezek a lányok. És,hogy tud profi módon megszervezni egy ilyet? Szerinted? A kényszer...minél szegényebb egy nép,annál eszesebb...nézd meg az itthon élő kinaiakat,lassan kivásárolnak mindenünkből,holott amikor idejöttek semmilyük sem volt. Aztán nézd meg pl az amcsikat,németeket,akik aránylag élnek,de sik hülyék.

kekecke 2007.10.04. 08:05:47

Természetesen az a csaj aki a pénzre utazik kizárólag, az kurva attól függetlenül, hol dolgozik. Ha ezt valaki nem tudja kideríteni hetek-hónapok alatt és milliókat bíz a csajra, az vagy nagyon buta vagy a csaj nagyon profi szinész (illetve inkább mindkettő egyszerre kell teljesüljön). Ezért fura nekem ez a történet, főleg hogy ez tipikus dolog Pattayan állítólag.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.10.04. 13:20:13

Kekecke,ha ez neked fura,akkor te vagy a női nemhez tartozol,vagy a férfiak kisebbségéhez,aki a fejével szexel és nem a farkával. A férfiak annyira hülyék és szánalmasak tudnak lenni,ha egyszer feláll nekik,hogy arra nincs szó. Ilyenkor szokták a fent emlitetteket megcsinálni.

Garfimacs 2007.10.04. 22:23:28

Kekecke... nincs vagy... aki egy barátnőre - legyen az magyar vagy thai - milliókat bíz az egy menthetetlen luzer vadbarom... függetlenül a körülményektől...

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.10.04. 22:41:48

Kár, hogy nem nőnek születtem,akkor már milliomos lennék. :)

Rycsi 2007.12.31. 21:19:29

Szevasztok! Szerintem a lehúzás mindenütt lehúzás. Akit igy le lehet rántani azt Mo on is lerantják. Van egy régi mondás Isten a férfi mellé csak egy megbízható nőt teremtett az pedig az anyja.Mindenki igy fog járni aki nőnek a nevére irat vmit.Én egy zálog házban dolgozom sok kicsontozott férfival találkozok nap mint nap.
süti beállítások módosítása