HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.10.16. 13:45 Greenternet

Esős évszak

  Thaifold kulonbozo reszein mas mas idopontban van az esos evszak.Samuin peldaul tobb mint egy honapja  szinte egyfolytaban esik.Bangkokban  emlekszem ameddig ott eltem hogy volt olyan hogy  mindennap  szinte parcre pontosan  erkezett az eso ebben az evszakban.Pattayan oktoberben esik a legtobb csapadek a statisztikak szerint de az utobbi evekben tapasztalhato klimavaltozas  fog ezen meg valtoztatni sajnos. Mindenesetre szeptembertol egyre surubben es intenzivebben esik az eso.Egyik pillanatrol a masikra kepes gyonyoru napsutesbol hirtelen  komoly viharra valtozni az idojaras.Neha  csak sima vihar kerekedik neha viszont igen latvanyos  egijelensegekkel orvendezteti meg a helyi lakossagot es persze ilyenkor lehet a legszebb kepeket es video felveteleket kesziteni. Motorozni is igen jo mulatsag ebben az idoben.Szo szerint olyan mintha az ember  ruhastul beallna a zuhany ala.Pattaya kezdetleges csatornahalozata miatt ilyenkor a szennyvizcsatornak pillanatok alatt megtelnek  es elarasztjak az utakat neha meteresmagassagban peldaul a Soui Buakhao vagy a Sukhumwit roadon.A felujitas alatt allo utak kornyeket is elarszaja a viz illetve bemossa az utszelerol a  homokot , sodert.Azon kivul ,hogy szep kepeket lehet kesziteni van meg egy jo tulajdonsaga az ilyen viharoknak illetve esoknek.Kicsit felfrissiti a levegot  es kevesebblesz a por.Az elso felvetel  mar regebbi de jol lathato az eso intenzitasa.

 

                       Ezen a masodik felvetelen jol lathato  ahogy  az oriasi fekete felho beteriti Pattayat Oktober 15.-en kora este.

 

                                 De az ilyen villamlasok is eleg surun elofordulnak.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr63198037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

che-mese · http://thaikalandok.blog.hu 2007.10.30. 17:53:47

szevasz Fradi!
Cheeco és Emese jelentkezünk Samuiról! Hát minket rendesen elöntött a monszun. Két hete, de inkább három hogy csak boltba mozdulunk ki, hogy legalább ennivaló legyen itthon. A ruhák a szekrényben, meg mindenhol penészednek, a nyilászárók megszivták magukat vizzel, ha kirugok-merthogy csak igy nyilik- egy ablakot, bezárni már nem tudom. Az utak járhatatlanok, csónakázni persze lehet, ahogy azt a szembe szomszéd is tette, zseblámpával, éjjel. Fel is vettük az elárasztott utakat és benne közlekedni próbálókat videóra, mögvágjuk oszt főtoljuk a blogunkra, merthogy van már nekünk is. thaikalandok.blog.hu.
Ja, és igy tovább, tanulságosak az irásaid, a felét már megtapasztaltuk személyesen. Vivát farang

Greenternet 2007.10.31. 14:19:31

Sziasztok!
Orulok ,hogy azert jol vagytok a korulmenyekhez kepest. Megnezem a blogotokat. Vigyazzatok magatokra. Kitartas.:)

Bubu · http://www.freeweb.hu/gulyasetterem/ 2007.11.12. 15:51:49

SamuiMagyarÉtterem · www.freeweb.hu/gulyasetterem/
Hamarosan újra nyílik a magyar étterem Samuin. A honlap is alakul.

Gábor 2007.11.19. 18:02:46

Régen irtál már, csak nincs valami gond?
süti beállítások módosítása