HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.10.12. 14:58 Greenternet

Beach Road

  Nappal kicsit baratsagosabb arcat mutatja a Beach Road mint ejszaka. Nehany honappal ezelott ha nem is befejezodott  de legalabb joreszevel elkeszultek a setalo resz felujitasaval.

  Uj burkolatot kapott a setany  uloalkalmatossagokkal es szep  lampatestekkel.

Sokaig nem jartam  a beachen mert nem igazan vonz a zsufoltsaga es a szemet ami ott van. Rendezettebbek lettek egy kicsit a korulmenyek de a homok tisztasaga meg mindig a regi. Nappal azert kellemes setakat tehetunk. Ejszaka ez a kornyek  mas esemenyektol hires. Persze a Walking St kozelsege miatt itt is  szepszamban aruljak a testuket a lanyok es sok a sotetseg miatt a rablas vagy zsebtolvajlas. Nappal is vannak lanyok de csondesen elucsorognek a padokon. Jo idoben  eleg kellemes kiulni a napagyakba es sorozgetni.

        Szep tura vegig setalni a parton.Ma igy nez ki a part egyik vege.

       Es 1968-ban.

  Sok igazan szep latnivalo nincsen Pattayan de a Beach road-ra mindenki ellatogat es erdemes is ha mar itt jarunk.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr50194418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása