HTML

Pattaya Smile

Az itt leirt tortenetek, kepek tobbsege valoszinuleg nem szinesitene egy utazasi iroda Thaifoldrol vagy Pattayarol bemutatott ajanlatat.Remelem hasznos es tanulsagos irasokkal es kepekkel tudunk szolgalni azoknak akik meg nem jartak Thaifoldon de szeretnenek ellatogatni, akik mar voltak itt de vissza jonnenek es azoknak is akik itt elnek.Hozzaszolasokat es torteneteket varunk hiszen azok epitik ezt a blogot.Remelem sikerul megmutatnunk a thai mosolyt.A VALODI thai mosolyt.

Friss topikok

  • go diamond: ok en is nyaraltam ott honapokat, tobbszor, soha semmilyen atrocitas nem ért :) igaz itthon se szo... (2013.01.29. 15:20) ÚJ THAIFÖLD FÓRUM!!!
  • Triso: Sziasztok , Szeretnék Tajfoldonn vállalkozni és ehezz keresek társat, Van telkem a tengerparton... (2011.12.28. 11:50) Külföldi (farang) nők Thaiföldön
  • Greenternet: Vigyel sok penzt:) Mindenki boldog lesz. (2008.09.01. 23:46) "Megveszem ezt a NŐT"
  • Krisztián: Ciao! Örömmel hallom, hogy sikerült a terved és sikeres és boldog életet kívánok neked, remélem a... (2008.06.14. 21:42) Búcsú (?)
  • kekecke: Úgy érted, még ezt-azt venni se kell neki? Taxit, ebédet ő fizeti? Nehéz elképzelni a szitut Thaif... (2008.04.01. 14:08) Aludj el szépen kis...farang!!!

2007.08.02. 13:36 Greenternet

A poros város

    Lassan de biztosan kozeledik a szezon Pattayan.Ezt mondjuk egyelore csak a naptarrol lehet eszrevenni nem pedig a turistak novekvo szamarol bar en mondjuk nem mondanam kihaltnak a varost. A Walking St mint mindig ilyenkor is a legzsufoltabb vagy a Festival center korneke.A szezon kozeledtet ugy is eszre venni, hogy ilyenkor vegezhetok el azok a munkalatok amiket  csucsidoben nem lehetne elvegezni. Csatornazasok, utfelujitasok es mindenfele epitkezesek.Mondjuk azert nem kapkodnak a sracok mert  tudok olyan utat aminek a felujitasa legalabb egy eve tart es a mostani allapot olyan, hogy ahoz kepest a korzika rallye utvonala biliard asztal simasagu. Azert vannak elorelepesek sok mindenben.Peldaul elkeszult a Sukhumwit road megvilagitasa.

A hatterben jol lathato a fenycsik.Ha mar az utaknal tarunk.Jomtien fele  a 3 rd on talalhato feluljarotol tart az ut kiszelesitese ami kicsit lassan megy de remeljuk hamarosan keszen lesz.Ha minden igaz ez lesz a 2nd Road meghosszabbitasi tervenek egy resze ami azert mar nagyobb munka mivel  ugy tervezik  ,hogy ahol addig az ut lekanyarodott a part fele ott egyszeruen egyenesen tovabb epitik az utat parhuzamosan  a Jomtien beach road-al.A tervek ugy neznek ki ,hogy egy-ket helyen azert erthetetlen miert ezt a nyomvonalat szeretnek kiepiteni.Ezen a tervrajzon a jomtien beach condominium lathato.

Narancssargaval lathato a negy lakoepulet, kekkel a parkolo es a ket medence.Ez a hely az egyik kedvencem pattayan mert csendes  volt es biztonsagos.Szep medencekkel kis boltokkal stb.Jol lathato hogy a tervezett utvonal  kettevagna  az egesz teruletet.Erthetetlen mert a harom epulet mogotti reszen semmi nincsen csak mocsar.Kinek lesz az jo ha igy epitik meg az utat azt nem tudom.A sok epitkezes es utfelujitas miatt a kozlekedes   eleg vicces.A teherautokrol leszorodott fold miatt az utak annyira porosak ,hogy motorozni csak szemuvegben lehet  es ezen  meg a mostanaban eleg gyakori esok sem sokat segitenek.Nehol ahol  bontanak valamit vagy tereprendezes folyik   kiirtjak a zold novenyzetet ami alol szepen elokerulnek  az evek soran eldobott nagymeretu szemethegyek.Nem hinnem ,hogy Pattayanak ez lenne a fo vonzereje.Iszonyatosan szemetes varos.

Itt fog majd tovabb epulni az ut a hazak jobb oldalanal.Gondolom a tablara is az van irva .hogy 2000 baht a jutalma annak aki a legnagyobb szemetkupacot lerakja. Nagyon remelem ,hogy hamarosan rendezodik  sok illagalis szemettelep sorsa illetve az epitkezesek miatt egyszerubben megoldodik a kerdes.Bar ahogy elnezem az embereket ahogy  szinte termeszetesnek veszik a szemetelest a kozeljovoben sok elorelepest nem varhatunk. Sokan nem is eldobjak a szemetet amikor esznek mondjuk egy csokit hanem egyszeruen csak elejtik. Muanyag zacskok  tonnai heverhetnek az utak szelen az epitkezesi tormelekrol ne is beszeljunk.Ha Pattaya tovabbra is turista celpont szeretne maradni akkor ezen valtoztani kell.Maradjon minden tiszta de kozben intezzuk az ugyeket.Mint ahogyan ezt teszi ez a fiatalember is.:)

Hatul is minden  rendben...

..es elol is mukodik a szerszam:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pattayasmile.blog.hu/api/trackback/id/tr57130760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása